佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

我D少量收藏(AvP)多多指教!

关闭 [复制链接]
大家好!呢D系我既子子孙孙

Tnx for viewing!

准许在下0益您一声PREDATOR王子~~~D PREDATOR 多到令人叹为观止~~恭喜大大~EBAY套AVP到0左啦?

原帖由 Hellboy1874 于 17-6-2006 01:27 AM 发表
准许在下0益您一声PREDATOR王子~~~D PREDATOR 多到令人叹为观止~~恭喜大大~EBAY套AVP到0左啦?

WOW!HELL兄甘卑面阿!来来来坐坐坐!哈哈!我都要叫你声HELLBOY王子喽,嘻~EBAY个套钟没到哦,没办法喽~都系为有等喽,麻烦晒喔

LeoNHarT 该用户已被删除
哇噢~不愧是predator王子,很赞的收藏

原帖由 Lotus 于 17-6-2006 01:44 AM 发表

WOW!HELL兄甘卑面阿!来来来坐坐坐!哈哈!我都要叫你声HELLBOY王子喽,嘻~EBAY个套钟没到哦,没办法喽~都系为有等喽,麻烦晒喔

吓~~我仲以为系果套添。。原来大大想要多套 真系有米~~~~~

原帖由 LeoNHarT 于 17-6-2006 09:15 AM 发表
哇噢~不愧是predator王子,很赞的收藏

Leon兄你见笑了,据我所知你的收藏都是很厉害的,而且我在好多个玩具讨论区都见到你哦,多谢你观赏!

Follow Us
原帖由 Hellboy1874 于 17-6-2006 01:39 PM 发表

吓~~我仲以为系果套添。。原来大大想要多套 真系有米~~~~~

米讲笑啦~~我边度有米啦查实系因为我斋储AVP姐,都已经很拿我命喽~~要多套系要来DISPLAY唔开个只,另外系因为我只PREDATOR老大挂左所以先想买多一套
:@

原帖由 Lotus 于 17-6-2006 07:46 PM 发表

Leon兄你见笑了,据我所知你的收藏都是很厉害的,而且我在好多个玩具讨论区都见到你哦,多谢你观赏!

你是说play.com和xl.com吗?

哇!你就好啦有甘多啊AVP收藏,我都好仲意ALIEN同埋PREDATOR,不过无福消受净系收佐一套12"AVP! hell同你就好啦,有甘多收藏羡慕死人啊~~~

原帖由 LeoNHarT 于 20-6-2006 11:10 PM 发表

你是说play.com和xl.com吗?

不止呢~~还有其他例如EZHOBI和SPAWN...

原帖由 yangzio 于 21-6-2006 01:30 PM 发表
哇!你就好啦有甘多啊AVP收藏,我都好仲意ALIEN同埋PREDATOR,不过无福消受净系收佐一套12"AVP! hell同你就好啦,有甘多收藏羡慕死人啊~~~

多谢你棒场你都仲意AVP喀~哈哈,12''AVP都系好野来咖~不过无6''果套甘经典喽,但系都不失为经典!我点及的阿HELL兄,简直系望尘莫及....
yangzio兄弟第2季既AVP 2明年就会到访,希望你米走鸡啦~嘿嘿

lotus, 我买个套系Mc farlane既12"AVP想买hot toys既,但系无钱买!极度伤心啊~
第2季既AVP 2明年到访又系hot toys架?晕啊~~
系叻你有无MSN啊?俾我喇,我地响个吹喇!哈哈哈~~

不过我同意你既讲法咯,hell已经走火入魔喇,无得救个喇!哇咔咔咔咔~~

原帖由 yangzio 于 23-6-2006 04:33 PM 发表
lotus, 我买个套系Mc farlane既12"AVP想买hot toys既,但系无钱买!极度伤心啊~

不过我同意你既 ...

察实在我个人意见来看HT点PREDATOR并唔系十分似喽~
只不过关节,上色,全部都够细节,可惜样貌神态方面就系无老麦甘杀~
明年上映既系电影AVP 2不过HT呢个八月左右都来紧14''ALIEN 同另外两只PREDATOR~
我有MSN喀不过无么上哦,如果你唔介意就ADD我吧~LotusPredator@hotmail.com

HELL兄他念住开博物管,哈哈哈!

喂~大大add佐你啊,等你响个度吹水咯!~
哇!HT甘黎搞法我死者,都无水去买!...
你之前个两只响边度买架?XL shop啊?系几钱啊?又系RM598啊?如果我想买有无路可以买到平D啊?嘻嘻~~ AVP 2又系甘既价啊?睇黎都系有得睇无得食喇!无缘喇~~

hell馆长..你系咪有水路先?哇哈哈!!

系喇...岩岩睇到HT既AVP 2啊,好似好点涡!不过个只alien好似有D怪怪地! 
16"alien卖RM568, 14" Elder Predator同埋14" Chopper Predator卖RM598!晕啊,救命啊~~~

哦~收到!系喽~我都系帮亲XL,PREORDER有平嘛~单买RM580~双买RM550一个
奇怪只ALIEN系高过PREDATOR既咩?
yangzio大看中左边只?
我自己都一五一十左,又好似好正,不过好贵阿!!出血阿!!

原帖由 yangzio 于 23-6-2006 04:33 PM 发表

不过我同意你既 ...

啊~~竟然0匿响度笃我背脊 我无走火入魔啊,我好理智0架
老兄,如果响SHIOKTOYS买,可以单只都买到RM550 0架。。嘻嘻。。。放毒。。。买啦。。唔好念0甘多啦。。FIGURE唔等人0架

原帖由 Lotus 于 21-6-2006 09:09 PM 发表

不止呢~~还有其他例如EZHOBI和SPAWN...

哇,这你也懂
那么你也是那些论坛的常客咯

原帖由 LeoNHarT 于 27-6-2006 03:36 AM 发表

哇,这你也懂
那么你也是那些论坛的常客咯

靓仔~你太出名了,哈哈哈~
我只是那些的过客一名而已

莲花哥哥~你咪系好出名!!~~ 连hell都嗌你predator王子啵!
hell嗌我“小小”喳,咳~~

哇哈哈哈哈哈哈~~~~