佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

Sammi高處玩自拍神器 拗腰大擺鬼馬甫士

一班圈中藝人好似鄭秀文(Sammi)、BabyJohn、韓火火、窪塜洋介同埋馬志威,最近就為adidas Originals影宣傳照,今次主題係「ThisisMe」分享自己嘅創作想法,忠於自我嘅節拍,所以adidas只係為佢哋準備自拍神器套裝,至於姿勢方面,就由佢哋自己設計,所以佢哋嘅姿勢都好有趣。

率先帶領自拍嘅就係Sammi,佢喺Ritz Carlton拍攝,佢話好鍾意0依家嘅自己:「好開心可以隨心所欲,做到自己想做嘅嘢!」Sammi仲好興奮咁擺出多個鬼馬pose,仲大玩瑜珈,展示柔軟身段。

工作人員仲喺另一座高樓大廈「偷拍」Sammi,當Sammi知道之後,就即刻做出多個向後拗腰的高難度動作,希望會成為最美的剪影偷拍照,她笑說:「人在『高』處,當然要以最高難度自拍!」

BabyJohn就用創新手法展現自己!佢話:「我要以身體語言砌出Babyjohn的縮寫『BJ』,等大家見到最真嘅我!」BabyJohn做出多個創新動作,再配合唔同表情,認真七情上面!

馬志威就展示習武多年真功夫,佢話自己係港產片fans,所以就想自拍出力量一面。時裝潮流界火熱嘅韓火火,就以火做自拍主題,仲玩真火添﹗

日本代表窪塜洋介就約埋成班朋友,飛到大阪街頭齊齊玩自拍,展現日本人重視朋友嘅禮儀!佢笑住話:「0依家好似同咗一班好朋友去旅行咁,去旅行當然要同一班最好嘅朋友selfie!」窪塜洋介仲興奮到跳高同朋友自拍,話0依家朋友都鍾意高炒自拍,齊齊自拍出V面!

ADVERTISEMENT

很有趣啊,

天后摆什么POSE都很有气势!!!!

好像大小孩一样