佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

何韵诗撑柯振东,质疑媒体网民吸毒是错,但又不是杀人,为何大肆批评,遭港网民围插

何韻詩於fb貼文,就柯震東涉毒一事發表力撑柯柯震東,佢話:「藝人吸毒在這裡確實是違法的事情,是不對的,作為公眾人物被逮捕已經好惨,但不至於報導和評論到这样吧?社会上有比他们更可恶的人,例如那些杀人的,要批评也应该去批评那些人,這是我們該認真去想想的問題。」

有網民即謂:「罪加一等嘅係,明知自己係公眾人物仲咁樣做?唔知道爆咗鑊有 幾大件事?唔知道已經有幾個藝人奶咗嘢?仲係小朋友嗎?係咪到呢個年紀仲要 老竇老母日日提住您呢樣唔做得果樣唔做得?有時都唔怪得其他人批评佢兩個!

1做錯野比人雞幾句就少不免架啦...
2何豆腐你 high 得少咩!
3何果然中晒犯民毒, 自己友衰左就無乜大不了唔比其他人評論
4唔係殺人犯,但係道友,都係犯法,仲可以為佢講d咩好說話?
5強姦犯俾人捉已大教訓,大家冇嘈咁大聲。基佬觀點真特別
6原來公眾人物犯事被逮捕已經叫做最大的教訓,偽人的智商果然與別不同
7先消毒打底,下次燒到埋身都有藉口,咁都唔明?
8豆腐詩點解對泛民收黑金,遲遲唔表態?
9吸毒就係吸毒!扮L晒可憐,扮L晒無辜!有無廉恥?!
10何韻詩又要扮一姐了
11咁洗唔洗對毒販同吸毒者致以最高嘅敬意
12偽人界講野果然與眾不同
13豆腐詩,你有冇吸過毒呀?
14一個係實實在在犯法,一個只係一朝得志既小人,邊個更應該被罰,唔到何小姐你歪曲事實
15大家要讚揚佢吸毒 ??
16假基又出黎抽水
17其實你何韻詩家陣咁幫柯震東兜,何嘗又唔係樂壇上賴皮又滿口歪理的小人 ???
18做紅藝人得到不少方便同高報酬,衰左受批抨是常識吧
19作為公眾人物,比人評論係正常,而且係做錯事,應該係反省
20何韻詩想點? 偷換概念、抽水、邏輯混亂,對佢印象真係越黎越差
21收爹喇,豆腐偽人!滿口歪理!
22我真係對何CC好失望,護短唔緊要,點解又要抽d唔關事既政治水呢?痴上腦
23走後門既人特別多歪理
24點解唔俾評論, 搞LES真惡
25用咗臭蟲=吸毒無罪嗎? 痴上腦
26何小姐平時唔係扮晒正義,大公無私咩,點解你今次護短呀?
27成日以為自己係歌壇大家姐,,真係On 99
28犯毒wor,唔通要讚?
29同一類人,睇下佢幾時俾人捉正!
30做公眾人物真好,犯左法被拉已是天大教訓,千祈咪判監,唔係拉埋犯民圍你
31殺人才叫錯?
32偽人犯法唔可以評論?又話民主?市民只有批評政府既言論自由,其他自由都要問過你豆腐詩??
33如果係支持政府既人藏毒就係死罪,如果係反政府既人,就算收黑錢貪污都係無問題架啵
34女同志成日玩假9, 搞到自己ON 9 9
35直頭係傑青,遲下頒個大紫荊
36飯民只有單一標準, 就係對人不對事, 敵人反對既我讚成
37大佬~藏毒呀~咩叫法治呀???放左佢咪要人治???
38距是米睇得毒果多被洗腦,死人豆腐诗
39毒果方針,成龍個仔低死,柯震東就值得原諒,豆腐诗收佐毒果几多黑金啊?
40甘都有得撐!!
41撐既原因因為自己都有食?????
42藝人冇腦鐵証如山。
43又一個寬己嚴人嘅臭西
44何小姐自以為有理
45又要自己民主,又唔比人批評
46又系度獨裁民主。泛民黑金就不要提。鼓吹歪理燮真理。
47條臭豆腐婆乜叉都要9up扮代表,核能人憎,其身不正,有佢代言或有份宣傳嘅product一律杯葛
48又搏出位!
49支持泛民嘅豆腐詩,想法有别於人好正常
50豆腐詩,唉
51何豆腐真係不愧民主嘅兒女果位肢解父母嘅民主鬥士都應該立即釋放
52不知所謂................................................................................................................即係殺左人等於唔係殺人犯
53犯法喔...甘咪咪應該歌頌距地?
54只要同泛民有親,就無罪.其他都有罪
55痴膠線,泛民廢柴思維,呢個偽人好心收皮
56雖然柯震東至係吸毒個位, 不過何cc仲黑人憎過佢
57何cc又發表偉論!成日扮正義,好惡頂!
58正傻婆
59如果出事既人有前科,如強姦犯,賊人,未知道豆腐屍會否站出來發聲
60我要反問返何小姐,咁我地應該用咩眼光去評論吸毒者﹖
61何小姐, 唔好轉移視線, 我地講緊吸毒問題
62送架磨豆腐機比你啦豆腐婆!
63哦 吸毒唔比人講得既, 基婆何女士係唔係佢自己都有食開毒品架, 正一抽水基婆
64On 9....
65原來死豆腐婆唔止陰陽不分,原來連是非黑白都唔識分,真係一個死人妖!
66漢奸質素係咁上下,仲要係豆腐婆漢奸
67何X詩不如你直接D話佢吸毒係岩既咯, 靠抽水出名既二打六基婆
68扼殺言論自由, 破壞香港核心價值,死豆腐婆
69靠抽水出名既二打六基婆, 都唔知佢係唔係都有食毒品
70Ho c c 妳淋咗ice bucket 未呀?妳都未夠潮
71唔出黎抽水平日真係冇人理佢
72既然拉到佢已經係最大嘅懲罰 咁不如叫公安無條件釋放佢好嗎? 何豆腐正一腦殘白痴
73學足犯民雙重標準嚴人寬己的嘴臉:人地就罪無可恕,自己就無限包容
74豆腐婆唱歌又唔得, 做戲又唔得, 唯有靠抽政治水,佢同班犯民廢青大同小異, 廢青讀書又唔得, 做野又唔得, 唯有周圍吠去乞錢
75好心D藝人啦, 人地確實犯法, 做乜幫人講好說話呢 ?吸毒就沒什麼大不了 ??
76已經反到痴L左線!
77何韻詩LES到傻9左..
78學下泛民高叫政治打壓,!要維權要求釋放吸毒人士!吸毒係公民抗命,要求有吸毒自由!睇下美國佬會唔會高調叫放人
79邊個搞基,邊個就係何韻詩既朋友
80仲以為呢個何韻詩已經從此喺娛樂圈人間蒸發咗添!點知又比佢揾到位曝光
81條八婆又成功見報
82低能
83引渡去馬來西亞受審啦
84咁都抽水,你唔好話大陸人拉藝人係大陸人既錯
85毒果就係得呢D級數既毒者,冇計
86有時間磨吓豆腐實際得多喇!
87做左明星就吸毒都值得原諒?無啦啦又講埋,呢件豆腐詩太cheap 啦!
88豆腐詩睇下几時到你喇
89點可以講到吸毒好似冇乜大不了咁
90何小姐,妳抽小陣水唔會死嘛
91個何小姐成日抽水。。收檔啦佢
92何韻詩雙重標準 同泛民一樣咁賤
93幾年前都傳過何小姐係毒品拆家

本帖被以下淘专辑推荐:

看她的pattern,可能也有服毒哦
是时候去找梅姐了

part time 0.50¢阴文

何小姐都吸了十几年,所以她觉得没有什么不妥。

正式个脑残的艺人。。。。。身为公众人物还这样讲话。

出柜的艺人,但是却整天打扮到很性感在红地毡。。。。。

Follow Us
她脑袋一向有点问题

豆腐婆俾人屌到够力

对第83比较好奇。。。。引渡去马来西亚受审?唉!出名到这样的地步。。

咁得閒去磨下豆腐喇~

柯震东真的是误交损友啊,房祖名害了他。

为什么何韵诗被称为豆腐?