佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

请问KL/SS2那一间婚纱店拍婚纱照比较好??

请问各位MM,以下那一间婚纱店拍婚纱照比较好?我第一次开贴,希望大家多多帮忙^^, 多谢!!

1. My Wedding House
2. Bridal Concept
3. De-Casamia
4. Dior Pink Wedding
5. City Image
6. Lasposa Bridal Gallery
7. Micasa
8. Korea Artiz Studio,SS2 PJ.
9. Vivi Bridal

没人吗??~~

可以到 Two Of Us 看下哦

Lasposa......

Two of Us 真的不错哦..你可以去看看..

lz 最后选了哪间?

Follow Us
visit each of every bridal shop and survey. each of every one has different expectation.

richii 发表于 5-1-2014 03:28 PM
visit each of every bridal shop and survey. each of every one has different expectation.

我前几天才签了Two of us SS2,我之前在fair就去看过,再去他们的店了解,衣服蛮新的.可以去那边看看。

sukyshan 发表于 16-1-2014 04:15 PM
我前几天才签了Two of us SS2,我之前在fair就去看过,再去他们的店了解,衣服蛮新的.可以去那边看看。:love ...

是新开的吗?可以分享你的配套吗?

littleplum 发表于 19-1-2014 10:38 PM
是新开的吗?可以分享你的配套吗?

这间不是新开的,好像开了快3年吧...他们的衣服蛮新的,我和我老公都很喜欢他们公司的拍摄风格,很自然最重要是服务态度觉得舒服。
所以你可以去看看咯。
配套分享:
12 x 12 - 20 pages ( 相本)
8.5 x 8.5 - 20 pages (相本)
40 poses
4个造型 (包含睫毛 + 安瓶)
24'' 大照相框 - 1pc
8R 娘家照 - 2pcs
DVD slide show - 1 song
24'' x 36'' Wedding reception 大照 (类似canvas)
softcopy - 40 poses (在相本的)

actual day :
婚纱 - 1pc
晚装 - 2pcs
西装 - 1pc
花车 + 手花

因为有些东西我是不需要的,所以就减掉了,例如Gift card...

希望可以帮到你啦。

sukyshan 发表于 21-1-2014 11:59 AM
这间不是新开的,好像开了快3年吧...他们的衣服蛮新的,我和我老公都很喜欢他们公司的拍摄风格,很自然最重 ...

请问这样的配套要多少钱呢?

littleplum 发表于 26-1-2014 12:02 AM
请问这样的配套要多少钱呢?

我的配套是RM4000。

Two of Us

找配套,找配套。。真头痛

sukyshan 发表于 21-1-2014 11:59 AM
这间不是新开的,好像开了快3年吧...他们的衣服蛮新的,我和我老公都很喜欢他们公司的拍摄风格,很自然最重 ...

i went MVEC bridal shop, sign up Emxnxnt FT.
We insist to get back all softcopy if we make full payment on the spot, but they refused to give us anyway..

Btw, my package RM 2,888 include :
15x24 - 25 photos
10x24 - 20 photos
Both album different poses.
20x30 - tex and frame
8x12 - tex and frame x 2
DVD slide show
Guest book
Banner (change with 4R photos x 40).
CDR - full resolution for pix in album.
FOC - travel voucher 4D3N (include accommodation, breakfast and lunch for 3days, dinner own your own) worth RM 599 (to Chengdu) - willing to sell off (anyone interest can PM me).

Exclude :
ampoule, eyelash, entrance fee.

hi。。。你拍了吗?因为我最近也在看。。。