佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

请问这套focal amp 和 focal 限量版component set 可以值多少钱?

FOCAL FPS 4160

• 4-channel car amplifier
  • 120 watts RMS x 4 at 4 ohms (200 watts RMS x 4 at 2 ohms)
  • 380 watts RMS x 2 bridged output at 4 ohms (4-ohm stable in bridged mode)
  • CEA-2006 compliant
  • Variable high- and low-pass filters (50-500 Hz or 500-5K Hz)
  • Variable band-pass filter (50-500 Hz, 500-5K Hz)
  • Class-AB amplifier design
  • Thermostat-controlled, progressive-speed cooling fan
  • Remote level control (channels 3-4)
  • Optional High Cap outboard capacitor modules increase power efficiency
  • Frequency response: 10-52,000 Hz
  • Preamp inputs
  • 4-gauge power and ground leads recommended — wiring and hardware not included with amplifier
  • Fuse rating: 40A x 2
  • 16-15/16"W x 2-3/8"H x 10-3/4"D

• Optional plug-in capacitor module for Focal FPS amps
  • 2 modules plug into FPS 2160, FPS 2300RX, and FPS 4160 amps
  • 1 module plugs into FPS 1500 mono amp
  • 13, 200 uF total capacitance
  • Rated to 80 Volts and 85° C
  • 11" cable with plug-in connector
  • 2"W x 2-1/8"H x 5-3/4"D

• Focal 165V30 Anniversary Limited Edition
   30周年限量版
  • Speaker: 6.5in (165mm)
  • Voice-Coil: 1in (25mm)
  • Magnet: 3.3in (85mm)
  • TNB inverted dome tweeter
  • Separate Crossover: 6/12 or 12/18 dB/oct (3.7kHz or 5kHz)
  • Adjustable tweeter level: 0 or 3dB
  • Max. Power: 160W
  • Nom. power: 80W
  • Sensitivity (2.8V/1m): 92dB
  • Frequency response: 55Hz - 25kHz
  • Grilles Supplied

• 这套音响可以值多少钱?
    100% 原装
    新的 还没解封在盒子里!
    请各位高手给点意见!

最少要两千。。。。

估计要4千到5千 是吧!

回复 1# kanelee

很喜欢amp的款头。。很漂亮下!

回复  kanelee

很喜欢amp的款头。。很漂亮下!
莫哈麻 发表于 5-11-2010 11:08 AM

敢干买下来。。送我!!!!

敢干买下来。。送我!!!!
alex_cheong 发表于 5-11-2010 11:09 AM

可以啊!
我不知道你有收藏空盒&说明书的习惯耶!

Follow Us
两千以上吧

其实我已经买了下来 但是觉得太hi end了 不适合放在我的车
之后 又怕中毒越来越深
现在有点后悔了。。。

其实我已经买了下来 但是觉得太hi end了 不适合放在我的车
之后 又怕中毒越来越深
现在有点后悔了。。 ...
kanelee 发表于 5-11-2010 11:40 AM

买了就别再犹豫了!直接安装了!
lz用什么主机?
装在什么车?

敢敢装上去,不然买来了也可惜去。。。楼主打算用什么主机呢?

之后 又怕中毒越来越深
现在有点后悔了。。 ...
kanelee 发表于 5-11-2010 11:40 AM

哇!装好了,让我们这些山吧佬听听咯

哇!装好了,让我们这些山吧佬听听咯
C.N.Low 发表于 5-11-2010 06:52 PM

你这个山吧佬算几in下

你这个山吧佬算几in下
kukubond007 发表于 5-11-2010 07:05 PM

我也很山巴的!!!!我想听听咯!!!

我也很山巴的!!!!我想听听咯!!!
alex_cheong 发表于 5-11-2010 07:26 PM

连你都叫山吧佬,那我是原始人

连你都叫山吧佬,那我是原始人
kukubond007 发表于 5-11-2010 07:30 PM

我真的是哦。。。。!!!

买了就别再犹豫了!直接安装了!
lz用什么主机?
装在什么车?
kean87 发表于 5-11-2010 02:33 PM

现在是wira,主机几年前买下的 应该是pioneer deh-6xxx

敢敢装上去,不然买来了也可惜去。。。楼主打算用什么主机呢?
Devirym 发表于 5-11-2010 03:12 PM

现在先用着旧的
如果安装了这套音响 下次有多余钱了就买pioneer P88
现在就是怕越踩越深
如果卖掉了 就不玩了!

你这个山吧佬算几in下
kukubond007 发表于 5-11-2010 07:05 PM

不要酱,我见识少嘛

现在先用着旧的
如果安装了这套音响 下次有多余钱了就买pioneer P88
现在就是怕越踩越深
如果卖 ...
kanelee 发表于 5-11-2010 09:36 PM

要卖掉。不如卖给我咯

要卖掉。不如卖给我咯
C.N.Low 发表于 5-11-2010 09:47 PM

你的料好像更劲的哦。。。还要咩???