佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我骑摩托嘅日記

回复 120# 龙司
哇!原来已经UPGRADE左!
怪不得最近我在IPOH看到AH DEE的那架CBX是一个UNCLE驾。但有不是他老豆。酱AH DEE的老豆是否也已经UPGRADE鸟?

回复 120# 龙司  白色 er6n ................

后面条红衫咖佬几多cc?可以跟团?

睇到朋友以前部916

回复 124# 史奈克
有两部916....................???边部

回复  史奈克
有两部916....................???边部
周恩来 发表于 11-1-2010 09:07 PM

WEC916 以前银色?

以前扎ZX-2R各时唧朋友。。。

Follow Us

哇 fraser hill geh风景真系几靓一下jek

你地成班友之中 总有两位geh靓女姐姐添

点解成班友会吃halal大餐geh 系不系你地之中有几个系马友

回复 127# super_black战神  yes!!!!成班友地之中有几个系马友
但喺啲菜色唔错下架...............

老大~这星期有上山某?

今日上 賓城 KTM 行雲流水......................
偷走工 陪太子爺讀書............................

回复 129# kent26 有!!!!你哋 几点上?????

你来penang都没有打电话来~你真不够朋友~

我们大约11am瓜!

回复 132# kent26
今日上去 时间唔够用呀!!!!!所以冇call你..................!!!
来去匆匆..................番去收工

ok!!!11点............靓.

霹雳 "BIKERS" 有興趣去队免水 酒 + 食物 冇?
當晚有 咸湿 + 性感 展示 ...
周恩来 发表于 5-11-2009 11:41 PM

霹雳 "BIKERS" 有興趣去队免水 酒 + 食物 冇?
當晚有 咸湿 + 性感 展示
................

地点 : shanghai bay pub
         吉靈當:上海
日期 : 15/01/10  
时间 : 7.30pm

grand opening  "shanghai bay pub"  free beer  &  sexy  show & food 4  bikers
on 15/01/10 @
7.30pm

當晚 kent26 神将 ++.......江沙三蟲...........好俾面...........都嚟顶場!!!

....睇 黎 我 都 耍 学 下 骑 铁 马......考 返 个 牌 先 得!!!

哇!好料!想加入你们一班。

....睇 黎 我 都 耍 学 下 骑 铁 马......考 返 个 牌 先 得!!!
州政府 发表于 15-1-2010 09:15 PM

欢迎车坛名人,边一款摩托是你心头好?

回复 136# 刀郎
...................................欢迎!!!

州政府 发表于 15-1-2010 09:15 PM

州兄.....车你是玩到显了的啦....进入重机行列吧.....当作充实自己也不错
我们欢迎你....如你说的....''考 返 个 牌 先 得''....
行情RM500~550......你考虑考虑了哦.....
.
(小弟09年12月才考到而已...)

回复 139# SARS的奴隶  等你部er6f出嚟.....到时一齊上山...................