佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我骑摩托嘅日記

回复 58# tarius 的帖子

三虫 呢个禮拜??????????????????

原帖由 tarius 于 26-11-2009 08:52 PM 发表

来兄啊!想请问下哩一驾transformer个主人系边各啊?
好想认识这位大兄者。

suzuki B-king。。。  听说它好像是配有turbo的 几变态一下的NK bike
在‘劲车志’看到消息说suzuki车厂在明年打算要推出250cc的B-king仔    到时候可能会考虑250cc的Naked Bike鸟

回复 62# super_black战神 的帖子

明年要推出250cc B-king仔..........................

原帖由 周恩来 于 28-11-2009 11:54 AM 发表
明年要推出250cc B-king仔..........................

有咁样geh可能jek。。。仲系未肯定  
可惜250cc geh B-king肯定系唔turbo geh

回复 64# super_black战神 的帖子

仲系未肯定............................................

周兄,近來有甚麼搞作呢?
小弟也是霹靂摩多腳,不過係小綿羊一部

Follow Us

回复 66# 融化的雪 的帖子

你未 add "kimhorchan" 网友 同你一齊上金山啦!!!!

原帖由 周恩来 于 29-11-2009 05:30 PM 发表
你未 add "kimhorchan" 网友 同你一齊上金山啦!!!!

他的180cc..我的才115cc
你們每個月都有去老金??

原帖由 融化的雪 于 29-11-2009 05:37 PM 发表 他的180cc..我的才115cc你們每個月都有去老金??
喺未个禮拜都会上................以下喺啱啱番嚟嘅 上山北上太平食鱼頭

太平 安樂居餐馆.
食咖哩鱼頭

佢嘅鱼頭够靓 之外...................味度 不外如似 可以下

呢个 豆腐...........唔错下 有啲特别!!!

炸料

芽菜

虾...........

7个人食咗 rm160.....................都几"平"下

原帖由 周恩来 于 29-11-2009 06:07 PM 发表
喺未个禮拜都会上................以下喺啱啱番嚟嘅 上山北上太平食鱼頭

哇..個個禮拜都上
周兄你都幾厲害下
裡排整天落水,落水都有出門?

回复 70# 融化的雪 的帖子

风雨无阻...........................................

原帖由 周恩来 于 29-11-2009 07:04 PM 发表
风雨无阻...........................................

暴风雨呢?

回复 72# kelvinlowlcy355 的帖子

落狗屎都上..........................死未!!!!!

原帖由 周恩来 于 30-11-2009 09:32 PM 发表
落狗屎都上..........................死未!!!!!

很难说的哦,之前我们去那次,下山有一阵路因为有雾兼下大雨,根本只能慢慢下,不小心的话掉进去山

谷都有份列。 那个时候什么劈湾都是假的罗

自顶一嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!

呢个 拜四 有集水.............
时间 : 下午 7点
地点 : MPI 集合起來.....跟住.....遊車荷..............
最后去 Shanghai bay 队酒!!!!

呢个 拜四 有集水.............
时间 : 下午 7点
地点 : MPI 集合起來.....跟住.....遊 ...
周恩来 发表于 15-12-2009 02:18 PM
55555555555555555555改期

祝watari网友!!!!早日康復....................
周恩来 发表于 22-11-2009 09:28 AM

周兄..有心...康复大半了...
不过....摩托就...惨了...残晒...
拉回...星岛还要.杀掉..心痛

回复 78# watari
人冇時算喺大步跳过啰.............下次仲有机会嘅
你部鐵 喺乜牌子???????????
放張相嚟 索 下............

回复  watari
人冇時算喺大步跳过啰.............下次仲有机会嘅
你部鐵 喺乜牌子??????????? ...
周恩来 发表于 17-12-2009 12:43 PM
本田CB400 VTEC 1 Super 4 罗.
等我康复了.再整翻架啦......不过要等下次了.