佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我骑摩托嘅日記

我发现最近很多人用的华语有乱码。。。

是不是我本身的问题?

回复 21# 史奈克 的帖子

喺 粵文..................................

原帖由 周恩来 于 6-11-2009 03:51 PM 发表
你的也是naked bike!!!!

小弟有架上班用FZ150I不知道算不算NAKED BIKE。。。。
周末小弟是用 250R

回复 23# MAN.UNITED 的帖子

周末是用 250R..........靓.....................一齊上山!!!

原帖由 周恩来 于 6-11-2009 02:02 PM 发表
yes!!!!不过呢啲喺私家相....................
莫非你喺 江沙脚 .......................

哦,边位江沙人?我老乡都是江沙

天日 路途 有啲 遥远 !!!!
10点  上山 食饭(牛記)..... .....在落山 北上 江沙 食河魚 ........后回ipoh!!!
边位有興趣一齊...............10点山脚 马來檔

Follow Us
北马有没有人。上去。。。。。。

回复 27# SEAH 的帖子

都几多.......有 吉打 賓城 ................華人少啲!!!!
马友就有几队....................
有興趣冇???????????????????

原帖由 周恩来 于 6-11-2009 03:54 PM 发表

你倆以可成队.....................

哈哈....那里追得上你们?

回复 29# cheehoo 的帖子

上山冇鬥快..................睇下风景吹下冷风!!!!人生一大快事

今蕉早上山饮完茶 在去江沙.................................

江沙 "新壽活".................新老街谈水鱼饭店
012-7939670:秀英

呢条 "白蓮鱼" ..............靓!!

呢条 "白蘇公" 唔喺几靓...........好采 樹頭婆 識做............送埋俾我哋食!!!

炒猪腸..............可以下!!!

田 鸡............

西刀鱼蛋......................靓

到最后 唔够候 在叫多条 "白蓮鱼" 嚟食

食咗RM 170..........................

原帖由 周恩来 于 7-11-2009 02:31 PM 发表
天日 路途 有啲 遥远 !!!!
10点  上山 食饭(牛記)..... .....在落山 北上 江沙 食河魚 ........后回ipoh!!!
边位有興趣一齊...............10点山脚 马來檔
几时上山,22-11-09,我出席,SMS给我,02-91466638,OK.

回复 32# watari 的帖子

ok!!!!我吔每个禮拜都有上山饮茶嘅.........sms你
你來之 星岛 ...........

原帖由 周恩来 于 9-11-2009 10:44 AM 发表
ok!!!!我吔每个禮拜都有上山饮茶嘅.........sms你
星岛打工,22号有返IPOH.不如我CALL你啦OK

原帖由 周恩来 于 9-11-2009 10:44 AM 发表
星岛打工,22号回怡保,到时CALL你,给我你的联络号码..

回复 35# watari 的帖子

到时我会 sms 你..................................

我也要去!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回复 37# nickyteo 的帖子

pm你的联络号码..!!!到时我会 sms 你........

哦!!!你喺 sitiawan....福洲幫

原来买B king 的啊Tan是和你们一班的啊~

回复 39# kent26 的帖子

yes!!!太象...........你喺?????