佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 股市达人

雪隆投资俱乐部= 口是心非,讲一套,做另一套

关闭 [复制链接]
原帖由 股市达人 于 12-3-2009 08:10 AM 发表
三只股,PBB较高股息, 名胜有钱,YTLP稳定但乌龟

前辈就是前辈, 分析都是一针见血....

原帖由 骨头仔 于 12-3-2009 08:22 AM 发表

前辈就是前辈, 分析都是一针见血....

是懒惰

今天要留意850守不守的住了 跌破后就800左右了。

进来报告一下。。。cut and paste 新闻

KUALA LUMPUR: Bank stocks led the fall on the KLCI in Thursday morning trade as investors remained cautious of the near-term outlook.

Maybank Investment Bank Bhd chief chartist Lee Cheng Hooi said in a report that foreign selling pressure would cap any market rebound in the resistance areas of 850 and 867, while the weaker support areas were located at 835 and 845.

He added that overall weakness from the external environment continue to cast uncertainty in the markets.

OSK Research Sdn Bhd analyst Shin Kao Jack said the KLCI might eventually retrace to October 2008 low in the coming weeks.

Investors would also be looking to the industrial production index, which is scheduled to be released by the Statistics Department, for leads later today.

In the region, major indices were lower following the release of Japan’s fourth-quarter gross domestic product (GDP) growth figures, which fell 12.1%.

Although the contraction was smaller than the Japanese government’s previous estimates as well as that of economists, the GDP figures and China’s lower export figures pointed to a deepening recession.

At 10am, the KLCI was down 0.67% to 844.67 while Singapore’s Straits Times Index was 0.35% lower at 1,500.24.

Tokyo’s Nikkei 225 fell 1.08% to 7,296.23 and Hong Kong’s Hang Seng Index lost 0.21% to 11,905.47.

Shanghai’s A share index dropped 1.46% to 2,107.78 and Seoul’s Kospi Index was 0.49% lower at 1,122.00.

At Bursa Malaysia, 41 counters were up, 163 were down and 100 others were traded unchanged. There were 64.73 million shares traded with a total value of RM62.66 million.

Maybank declined 16 sen to RM4.18, Public Bank fell 15 sen to RM7.15 while its foreing tranche lost 10 sen to RM7.10.

Bursa was 10 sen lower at RM4.46 while Resorts dropped 4 sen to RM1.95.

Property stocks UEM Land lost 2.5 sen to 68.5 sen, E&O fell 2 sen to 40.5 sen while KLCC Property fell 7 sen to RM2.97.

Among plantation stocks, KL Kepong was up 20 sen to RM10.20 while Asiatic fell 8 sen to RM3.96.

原帖由 股市达人 于 11-3-2009 08:08 PM 发表
最后,我们的股市在还没宣布时已开始另轮的下跌(900多次试扣都不成功),昨天宣布600亿加上美国上涨380点,我们股市高开,由于依然是下跌趋势,所以随之的套利卖压涌现,最后出现高开低收的局面。这不是好现象。850点守不住,下轮会接近800点左右了。

今天果然如此。在技术分析来说,我们昨天的股市为黑锥(高开低收市),这是今天下跌的signal.

原帖由 股市达人 于 12-3-2009 11:21 AM 发表

今天果然如此。在技术分析来说,我们昨天的股市为黑锥(高开低收市),这是今天下跌的signal.

黑锥
英文是什么??

Follow Us
原帖由 新任教主cpy 于 12-3-2009 11:23 AM 发表

黑锥
英文是什么??

DOJI CANDLESTICK

昨天的情况叫 Gravestone doji

原帖由 股市达人 于 12-3-2009 11:27 AM 发表

DOJI CANDLESTICK

哦。。。这technical analysis。。我一直都看到头大。。
谢谢你

原帖由 新任教主cpy 于 12-3-2009 11:30 AM 发表

哦。。。这technical analysis。。我一直都看到头大。。
谢谢你

sama sama

你很厉害。。的样子。。
几时有集会啊
教我5招。。。??

原帖由 新任教主cpy 于 12-3-2009 11:32 AM 发表
你很厉害。。的样子。。
几时有集会啊
教我5招。。。??

吹水就厉害
等我招集各路英雄后,再看几时开股林大会
教你10招都没问题,但不能用的

原帖由 股市达人 于 12-3-2009 11:35 AM 发表

吹水就厉害
等我招集各路英雄后,再看几时开股林大会
教你10招都没问题,但不能用的

不能用/。。。没有关系
但是能让去学到一些就好了。 。但是我很笨的。。。、
可能会气死人。 。哈哈哈
那不是要等很久咯??
痛苦

原帖由 新任教主cpy 于 12-3-2009 11:37 AM 发表

不能用/。。。没有关系
但是能让去学到一些就好了。 。但是我很笨的。。。、
可能会气死人。 。哈哈哈
那不是要等很久咯??
痛苦

实战经验较重要
我不会滴,我只会买,卖,休息这三样
有这么痛苦吗?

网名:Ah^Tu
住处:KL
电话:018-3663885
职业:企業保險服務員
MSN:
邮址:
股票行:www.ibfx.com
网上交易:  
投资项目:股票,外汇
投资年龄:5年+

原帖由 股市达人 于 12-3-2009 12:42 PM 发表

实战经验较重要
我不会滴,我只会买,卖,休息这三样
有这么痛苦吗?

我发觉到你笑的很kan。。。哦。。。
其实你之前是不是在这里混的啊??
很神秘的样子。。
问你是remisier or dealer 又不回答。。
问你之前那一间的。。也不回答。。
哦。。。真神秘
下次有机会见到你。。你一点要和我说。。

原帖由 Ah^Tu 于 12-3-2009 12:52 PM 发表
网名:Ah^Tu
住处:KL
电话:018-3663885
职业:企業保險服務員
MSN:
邮址:
股票行:www.ibfx.com
网上交易:  
投资项目:股票,外汇
投资年龄:5年+

欢迎加入,多多交流,多多吹水。

原帖由 新任教主cpy 于 12-3-2009 01:44 PM 发表

我发觉到你笑的很kan。。。哦。。。
其实你之前是不是在这里混的啊??
很神秘的样子。。
问你是remisier or dealer 又不回答。。
问你之前那一间的。。 ...

有笑到很奸吗?
这里?我到处混的。没有地方容我
我怕你知道我在股票行的丑事

原帖由 股市达人 于 12-3-2009 04:31 PM 发表

有笑到很奸吗?
这里?我到处混的。没有地方容我
我怕你知道我在股票行的丑事

哦。。你讲没有就没有咯。。。。。。。
就算我知道你在那里做。。
我也没有本事去挖你以前的东西啦。。。。。。。。。。。
你讲拉。。。。。。。。

原帖由 新任教主cpy 于 12-3-2009 04:34 PM 发表

哦。。你讲没有就没有咯。。。。。。。
就算我知道你在那里做。。
我也没有本事去挖你以前的东西啦。。。。。。。。。。。
你讲拉。。。。。。。。:lovelin ...

很多人知道的
做工就睡觉
你现在手上有什么股?

原帖由 股市达人 于 12-3-2009 04:37 PM 发表

很多人知道的
做工就睡觉
你现在手上有什么股?

你讲你是在那一间做。。之前????? 。。
我手上有。。。。。阿。。。IOI....