佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

霹雳cari私人无限聊天会员之"食饮玩樂"

圣诞节快到了。。。各位大大,有什么好介绍??

舊街場 "河嘻" ...............!!!
倆个人食咗 RM10.50

湿

呢个够爽口............

kl ipoh road 關帝廟 对面河边 嘅 瓦煲鱼頭米粉 唔错下 好有 福建 感.!!!
间店 清一色 女人做.............

魚頭米 + 福建 菜 麵 豆腐 鱼餅 ......

B King 喺我嘅同学........呵~呵
凌凌发 发表于 2-12-2009 08:58 PM
你一陣 又話喺你同学 一陣又話喺你親屬......要我点信你呀!!!!

回复 696# hengaw
tango 我会同 B.KING 單声嘅......................

回复 704# 周恩来

我同 B.KING查實真係同学+親屬黎架,唔係老点你架

Follow Us
球场 洪記 18檔 炒粉 ............

两堞 七蚊鸡 ,,,,,,,,,,,,

今晚嘅 晚餐.....................

回复 706# 凌凌发
佢叫你乜名架........................???
我点同佢講喺你................??

回复 708# 周恩来

每次见到面佢就叫我....同学,我就叫番佢.......祖奶......

北上 近 泰国边界线 小乡村 "Ayer Kala "爱乜嘉拉"

呢个 啊車 都几愛 清潔.........我中意 食到安心!!!

五條友食咗 RM105.60 ...............

丁加籣鱼 1.0kg....rm55

西刀鱼丸 30粒.............rm15

旺梨猪肚...........rm10

山猪肉...............rm10

茄子虾米...............rm8

食到 海底捞鱼

哗....呢排出親闸都係D大型摩多隊......CooL 啊

球场 洪記 18檔 炒粉 ............

两堞 七蚊鸡 ,,,,,,,,,,,,

今晚嘅 晚餐................. ...
周恩来 发表于 11-12-2009 09:26 PM

这炒粉以前就OK,不过现在

回复 712# newtt3g 怡保花园 果帶水 夜晚, 仲有边度有 屎冚炒粉 食??唔食佢仲有边檔食?

毛边路 de nest
琴晚夜去呢个場 都算得喺 全霸羅最潮嘅場 嘅啦!!!!
多靓人睇.................爆滿場!!!

黑皮員工

楼上影落嚟

女dj................来之唐山嘅!!!

唔俾我影............

回复 714# 周恩来

最尾一张最正

地点: 單羊馬林 GARDEN sea food

呢倆位兄台帶路去揾食....

呢间 "屎忽店" 專科为啲 马友 食嘅!!!唔错............帶有好重 唐山味.........

古典鈡

白油.............

苹果汁!!!去熱...................

豆腐

咖哩虾

22人 食咗 RM550...........

嗱督路雲吞麵
呢间都有六十年歷史第二代!以前响嗱督路嘅
家陣响萬里望"利華市圳"

佢啲雲吞麵就帶干身嘅!!!!

鲜虾雲吞!!!!爽口.........

炸雲吞就嘛嘛下啦!!!

怡保花园 南区 ~~~~ 有現代感!!!

嗱督路雲吞麵
呢间都有六十年歷史第二代!以前响嗱督路嘅
家陣响萬里望"利華市圳"

佢啲雲吞麵 ...
周恩来 发表于 5-2-2010 09:23 PM

自從佢搬咗去萬里望,因唔知道响边一忽,都好耐冇帮衬咗,多謝老同你頂佢上來.........

金马侖 關帝廟 边皮有檔 小炒!!!唔知叫乜檔名

回复 718# 凌凌发 佬同 聽嗨講你十全"素食"者.....................