佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 无花

【Public Bank 交流专区 2】又得奖了

关闭 [复制链接]
哥哥仔, 边个讲我妈咪唔使做马来文个本!
我妈做1本中文 one lady show 同半本马来文 half lady show 咖!!

原帖由 web 于 27-1-2008 12:39 PM 发表

讲开马杀鸡,TESCO 果度有间STAR HOTEL你妈有无帮衬啊?

都话我妈咪唔去个地鸡竇咯! 甘cheap!! 我妈咪问你系咪就来有的收股息周身痕想去帮衬啊?

原帖由 web 于 27-1-2008 12:35 PM 发表

巴闭咯!除夕我有返蒲种问你妈借黎睇下得唔得者?

哦!第二张系你妈笔记系嘛!?仲以为系股神笔记添。。。

的!! 你要埋来咯!! 借你印都得! 俾我红包先啦! 你拿甘多股息甘有钱, 可怜我细佬仔无末钱咖!!

原帖由 我是心心 于 27-1-2008 11:34 AM 发表

系咪呢本啊?哥哥仔?
呢本系我妈咪的珍藏,是股神送咖!!
旁边个张纸仔系股神既天级私人助理debie阿姨的亲笔信.

股神天书的内页。里边仲有 ...

劲!股神的天书!怎么拿到的?难道大米姐和股神很熟。。。

原帖由 prestigio 于 27-1-2008 12:44 PM 发表

劲!股神的天书!怎么拿到的?难道大米姐和股神很熟。。。

我妈咪很劲秋咖!! 写封信去,股神埋寄被我妈咪咯! 一个月就收到咯,还有回信添,我妈咪直头高兴到流马泪!
我妈咪当个本书系宝咖, 当神甘供奉收藏咖!

原帖由 我是心心 于 27-1-2008 12:37 PM 发表

你以为我妈咪要做咖? 有得拣meh ? 唔做边有钱买nitendo DS 同埋新电脑俾我?
我妈咪唔只病, 仲去被人拔罐添,拔到她全身红,一块一块甘,吓鬼死我。
我妈唔去个地甘cheap既马杀鸡咖!! 个间chile系鸡竇黎咖!!我 ...

哇!你又知?!家下D细路真系叻咯。
第日叔叔返蒲种带你去见识下吓!?

我净系叫你妈向标叔反映下小股东的意见嘛!如果真系甘好彩标叔话唔使甘晒你妈咪多D时间陪你咯!

Follow Us
原帖由 我是心心 于 27-1-2008 12:43 PM 发表

的!! 你要埋来咯!! 借你印都得! 俾我红包先啦! 你拿甘多股息甘有钱, 可怜我细佬仔无末钱咖!!

复印边度有瘾者?
爱印的我唔识上网DOWNLOAD meh!?

原帖由 web 于 27-1-2008 12:48 PM 发表

哇!你又知?!家下D细路真系叻咯。
第日叔叔返蒲种带你去见识下吓!?

我净系叫你妈向标叔反映下小股东的意见嘛!如果真系甘好彩标叔话唔使甘晒你妈咪多D时间陪你咯!

你用下你既brain啦!!
马来文同中文系我妈咪既找吃咖撑!! 唔做我妈咪埋少点野捞同埋少佐点子弹咯!江湖地位好重要咖!!

原帖由 web 于 27-1-2008 12:53 PM 发表

复印边度有瘾者?
爱印的我唔识上网DOWNLOAD meh!?

甘埋俾你摸一下个书过把瘾咯!!

原帖由 我是心心 于 27-1-2008 12:41 PM 发表

我妈咪问你系咪就来有的收股息周身痕想去帮衬啊?

哇!你妈真系了解男人心态咯。
系咪你老豆就系甘既样你妈先甘捻???

原帖由 web 于 27-1-2008 12:59 PM 发表

哇!你妈真系了解男人心态咯。
系咪你老豆就系甘既样你妈先甘捻???

我而家呢个老豆好住家咖! 好锡我妈咪咖! 边度敢,没死过meh? 我妈咪会咬人咖!!

原帖由 我是心心 于 27-1-2008 12:55 PM 发表

你用下你既brain啦!!
马来文同中文系我妈咪既找吃咖撑!! 唔做我妈咪埋少点野捞同埋少佐点子弹咯!江湖地位好重要咖!!

我净系话唔使马来,我几时有讲唔使中文?
点解你硬系要屈我?
点解?点解呀?

你无做马来可以罗香港柬埔寨的黎做的嘛!
到时做瓜你唔好同我阿芝阿左添啊!

原帖由 我是心心 于 27-1-2008 01:03 PM 发表

我而家呢个老豆好住家咖! 好锡我妈咪咖! 边度敢,没死过meh? 我妈咪会咬人咖!!

哇!细路哥识唔识讲野架!?
什么你而家呢个老豆o者!?小心被你妈听到连耳仔都扭断你。。。

好咯。
又到食饭时间。。。

原帖由 web 于 27-1-2008 01:08 PM 发表

我净系话唔使马来,我几时有讲唔使中文?
点解你硬系要屈我?
点解?点解呀?

你无做马来可以罗香港,柬埔寨的黎做的嘛!
到时做瓜你唔好同我阿芝阿左添啊!

我唔同你玩啦! 哥哥仔!
我妈咪已经响度拿眼睛"骨"住我啦,事关我仲没去洗学校鞋又没去收衫折衫(可怜既我,你唔好以为我九岁就唔使做野,依地都是我妈咪指定我做的屋企工黎咖!当我系童工!) 等阵我妈咪就雷公闹我咖!

原帖由 web 于 27-1-2008 01:14 PM 发表

哇!细路哥识唔识讲野架!?
什么你而家呢个老豆o者!?小心被你妈听到连耳仔都扭断你。。。

好咯。
又到食饭时间。。。

我无讲错啦! 而家呢个老豆系我后父啦,有问题meh?

拜托各位大大,不要用广东华语好吗?看到我好辛苦一下。。。

米姐上来了....

回复 819# prestigio 的帖子

看到我快断气了。。。。

看到我口吐白沬!!!! 小纪小小的弟弟,连蒲种的鸡窦都知道!!!厉害.....厉害......

回复 822# 无花 的帖子

我都说他是神童了,是你们不相信罢了。。。