佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

返回列表 发新帖
楼主: vickiewong1989

没有车票回家啊 T.T

Firefly...
飞到怡保-->RM444

小妹妹。。。binson 是钱又有面的人。。。带埋你条佬。。。慌他食着你嚒。。。谈定有钱剩。。。

vickiewong1989 发表于 24-6-2013 04:28 PM
哈哈。。。应该不会啦 ~不认识人啦,又不知道那里找车, 算了吧 ~ 呆在新加坡发霉咯 

给我rm2000,我载你回!

prince 发表于 24-6-2013 10:55 PM
给我rm2000,我载你回!

傻架?有 rm2000 我都搭飞机回咯  

chanjesper 发表于 24-6-2013 10:28 PM
小妹妹。。。binson 是钱又有面的人。。。带埋你条佬。。。慌他食着你嚒。。。谈定有钱剩。。。

唔系惊啦,只系正常来说都唔会揾陌生人咯~哈哈,其实你地讲既 binson 系边个黎架?好出名既咩?

vickiewong1989 发表于 25-6-2013 08:33 AM
唔系惊啦,只系正常来说都唔会揾陌生人咯~哈哈,其实你地讲既 binson 系边个黎架?好出名既咩? ...

Binson 是新加坡百萬富翁.

Follow Us
Miaowoo 发表于 24-6-2013 05:38 PM
甘就唔好返咯,趁机屈你老公包你去batam/bintan 三日两夜轻松下~ 俾我呢d大日子都唔会返去啦,唔想返去人 ...

的确系好紧要塞既,但系无办法啦,都要返去既,难得有假期~ 挂住阿爸阿妈嘛 嘻嘻~ 出来做工才会真系挂住同珍惜难得一起既时间~ 唉 哈哈~ batam 唔知可以去无~ 依家印尼烟甘犀利 哈哈 ~ 同埋我个只野都唔会去咯 依家无返咯,朋友话驾车去 kl 同 penang 玩,去玩咯~ 唔烦咯,横掂9月都要返去注册~ 多谢甘多位俾既意见同提议既方法,无言感激!

v2i2v6i 发表于 24-6-2013 05:49 PM
我上个月尾要买时已经卖得7788了

哇!上个月尾都7788 ! 可怜我们这些外地做工要回家都没得回的 怡保机场几时才会有 airasia 啊

vickiewong1989 发表于 25-6-2013 08:44 AM
哇!上个月尾都7788 !  可怜我们这些外地做工要回家都没得回的  怡保机场几 ...

所以下次真的要早早早点买 那现在LZ怎么办?
去KL的车票还有吗?然后再转巴士或火车回怡保?(听起来就觉得累了

v2i2v6i 发表于 25-6-2013 09:29 AM
所以下次真的要早早早点买 那现在LZ怎么办?
去KL的车票还有吗?然后再转巴士或火车回怡保?(听起来就觉 ...

对啊。。。下次真的要早早早早早一点买票 这次没有回咯 ~ 有朋友从英国回来,应该会和他们去 KL 和 penang 吃喝玩乐 ~ 中途应该有停怡保,会留1天呱,就这样咯,当有回到咯哈哈~ 我住 tampines 的,从 tampines 出 woodlands 再出 jb 回 kl 再回怡保,我怕我会中途暴毙啊