佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

空姐讨论专区

对于空服的疑问,外面太多相似的帖子了。不知道我开这个帖行不行,就把大家所有的资料和个人经验都集中在这里,要找资料也不用那么头痛。

*抱歉没把空少放进标题里,要吸引你们进来,只好如此呵呵。

频密的新航面试,下一个应该是在新加坡。

22 June 2008

Sheraton Towers Singapore Hotel
2nd Level – Ballroom 2
39 Scotts Road
Singapore 228230

Requirements
Singapore or Malaysian citizenship
Females who are at least 1.58m; Males who are at least 1.65m in height
Degree/ Diploma
OR
At least 2 GCE ‘A’-level credits and 2 ‘AO’-level credits including General Paper in the GCE ‘A’-level examination
OR
At least 5 GCE ‘O’-level credits including English and working experience
For Malaysian qualifications at SPM level, at least 5 credits including a minimum grade of B4 in English and working experience is required
Completed, are exempted from, or are not liable for National Service. Those in the process of completing NS may also apply.
Preference will be given to candidates who are able to speak foreign languages or are experienced in customer service. Interested applicants graduating by December 2008 may also apply.

Interested applicants, please download and complete this application form. Please bring the following documents for registration between 9am and 3pm.
Completed application form
Passport-sized photograph
Original(s) of:
a) your birth certificate
b) all educational certificates
c) identity card

能给的建议是,新加坡的面试一般比在马来西亚的难。吉隆坡的比槟城难,哈。

原帖由 胡说八道 于 15-6-2008 02:42 PM 发表
频密的新航面试,下一个应该是在新加坡。

22 June 2008

Sheraton Towers Singapore Hotel
2nd Level – Ballroom 2
39 Scotts Road
Singapore 228230

Requirements
Singapore or Malaysian citizens ...

凡是工作就会请放进就业机会帖子。

谢谢你的合作

原帖由 胡说八道 于 15-6-2008 02:39 PM 发表
对于空服的疑问,外面太多相似的帖子了。不知道我开这个帖行不行,就把大家所有的资料和个人经验都集中在这里,要找资料也不用那么头痛。

做的很好
应该说,早就该做了

最近怎样啦?
忙飞哪里?

原帖由 胡说八道 于 15-6-2008 02:39 PM 发表

如果用"空姐空少讨论区"可以吗?

原帖由 德里克 于 20-6-2008 01:27 AM 发表

最近怎样啦?
忙飞哪里?

还蛮累的.一个long flight回来有两天假期,就回吉隆坡一趟.

我的一个朋友考进CX了.

Follow Us
留个脚印先~

原帖由 胡说八道 于 21-6-2008 01:47 AM 发表

还蛮累的.一个long flight回来有两天假期,就回吉隆坡一趟.

我的一个朋友考进CX了.

看你的msn,你好像长长飞一个地方是吗?
有东西要你帮忙ok吗?

原帖由 阿洁 于 23-6-2008 12:42 PM 发表
留个脚印先~

欢迎,未来的空姐吗?

原帖由 德里克 于 27-6-2008 15:30 发表

欢迎,未来的空姐吗?

我也希望是~

版主来祝福大家如愿当上空姐。

希望大家在这里互相打气。。。加油!加油!加油!

哈哈,也为自己打气~~

原帖由 德里克 于 27-6-2008 03:29 PM 发表

看你的msn,你好像长长飞一个地方是吗?
有东西要你帮忙ok吗?

常飞哪里啊?

可以怎样帮到你?

原帖由 胡说八道 于 28-6-2008 21:24 发表

常飞哪里啊?

可以怎样帮到你?

你是空姐吗?
讲一下你的工作吧~

我不是空姐呵呵。

原帖由 胡说八道 于 29-6-2008 01:58 PM 发表
我不是空姐呵呵。

而是空少

原帖由 胡说八道 于 29-6-2008 13:58 发表
我不是空姐呵呵。
原帖由 德里克 于 1-7-2008 01:58 发表
而是空少

失敬失敬~那一定很开心吧?常常跟美女一起工作~

原帖由 阿洁 于 1-7-2008 09:16 PM 发表

但是我不是很确定

回复 14# 胡说八道 的帖子

哇。。。你是空少哦!
请问你是哪一间航空公司的?

回复 15# 德里克 的帖子

你也是空少?哪间航空的啊?
看来这里还蛮多空少的嘛~

原帖由 阿洁 于 1-7-2008 09:16 PM 发表

就像空姐的乳沟一样,看多了,就见怪不怪了。