佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

财神驾到 黎耀祥/傅嘉莉/单立文/裕美/何广沛

日期:30/09/2015
活動:《財神駕到》造型
嘉賓:黎耀祥、單立文、何廣沛、傅嘉莉、
胡諾言、賴慰玲、李子奇、姚嘉妮、
楊瑞麟、潘芳芳、鍾志光、韓毓霞、
王致狄、黃長興、裕美、陳狄克、
黃嘉樂、樊奕敏、何綺雲、李忠希、
馬蹄露、陳華鑫、容天佑、焦浩軒、
李添勝

時間:12:30
地點:將軍澳電視廣播城一廠灰位

仔仔赴美升學 黎耀祥鬆口氣:脫離佢魔掌
▪  on.cc  2015-09-30

▲ 仔仔就快到美國升學,祥仔竟然話脫離仔來魔掌。

藝人黎耀祥在將軍澳電視城出席無綫賀歲劇《財神駕到》試造型。他表示在劇中不但經歷老婆走佬,更會窮到燶:「本身應該我發達,點知財神偷懶,所以佢要投胎令我發番達。」首次拍賀歲劇的他更笑言可以開開心心拍個幾月,亦指現實也是窮人一族:「其實我都好窮o架,你以為我真係發達咩?我都係等緊財神打救我!(買六合彩?)拍完呢套劇會買,旺一旺佢!」既拍台慶劇又拍賀歲劇,問他會否覺得自己是無綫福將,他就指自己不敢當:「但咁都好,呢半年都可以係咁見到我,唔使好似上年咁好日都唔見。(冇時間陪仔?)佢都大啦,佢自己都好多節目。」更透露囝囝打算去美國升學:「都補習、準備緊美國大學嘅入學試。(脫離你魔掌?)係我脫離佢魔掌!」

▲ 傅嘉莉為新劇試造型。

▲ 祥仔做完台慶劇又做賀歲劇,認真係福將。

▲ 賀歲劇《財神駕到》試造型。

▲ 黃長興

▲ 裕美

傅嘉莉升女1...

TVB的花旦都走得7788了,还不是时候赶快找2,3,4线的来升上花旦之位。就连那些出道不久的陈凯琳,蔡思贝都女1了。。。

无线不懂搞什么鬼的... 连贺岁剧都抽起了...
这难不成要放到明年才播...

有個很討人厭的傢伙, 何廣沛

Follow Us
所以今年没有贺岁剧吗?

舞猫猫 发表于 26-1-2016 02:02 PM
所以今年没有贺岁剧吗?

没有...
目前已经确定了《警犬巴打》接《爱情食物链》、《公公出宫》接《铁马战车》...
宣传片都已经出了... 年初二开播...
今年我们要看狗狗和公公了...

奀猪 发表于 27-1-2016 10:21 AM
没有...
目前已经确定了《警犬巴打》接《爱情食物链》、《公公出宫》接《铁马战车》...
宣传片都已经出 ...

干嘛拍了又不要播噢

tbb 公狗年

看完了